nieuws

Magazijn Forbo wil Leed-certificering

bouwbreed

Forbo Flooring wil een gouden Leed-certificering voor (Leadership in Energy and Environmental Design) zijn nieuwe magazijn in Assendelft. Het magazijn van de vloerenfabrikant zou het eerste magazijn in Nederland worden met dit certificeringsniveau. Het 5500 vierkante meter grote gebouw is uitgerust met zonnepanelen, HR-installatie en automatisch dimbare verlichting. De zonnepanelen moeten per jaar 120.000 kilowattuur […]

Forbo Flooring wil een gouden Leed-certificering voor (Leadership in Energy and Environmental Design) zijn nieuwe magazijn in Assendelft. Het magazijn van de vloerenfabrikant zou het eerste magazijn in Nederland worden met dit certificeringsniveau. Het 5500 vierkante meter grote gebouw is uitgerust met zonnepanelen, HR-installatie en automatisch dimbare verlichting. De zonnepanelen moeten per jaar 120.000 kilowattuur aan elektriciteit gaan produceren.

Het magazijn, dat deze maand werd geopend, is gebouwd door De Geus Bouw uit Broek op Langedijk.

Reageer op dit artikel