nieuws

Kennisevenement duurzaam bouwen

bouwbreed Premium

Kennisevenement duurzaam bouwen

Duurzaam bouwen heeft zich de laatste jaren ontwikkeld van ‘nice-to-have’ wens tot een randvoorwaarde. Het gaat uit van een integrale aanpak voor de gebouwde omgeving en wordt gezien als een belangrijke motor achter het herstel van de bouwsector. Daarom organiseren Cobouw, de Architect en Vastgoedmarkt het kennisevenement Ecobouw, dat plaatsvindt van 17 t/m 19 september in de Jaarbeurs te Utrecht.

Morgen verschijnt bij Cobouw een beursbijlage met een uitgebreide vooruitblik op de voordrachten, het programma, masterclasses en innovaties van sponsoren die deze beurs mede mogelijk hebben gemaakt.

Dinsdag 17 september om half 2 opent Bouwend Nederland-voorzitter Maxime Verhagen ons evenement. Daaraan voorafgaand vertellen in de speciale Ecobouw-bijlage Jacqueline Cramer, Stefan van Uffelen, Ed Nijpels, Cees van Beukering en andere geïnterviewden iets over hun voordrachten.

De toegang is gratis, omdat vele sponsoren ons steunen in onze ambitie de beschikbare kennis over duurzaam bouwen zo breed mogelijk te verspreiden. Een gratis toegangskaart aanvragen kan nog steeds via http://www.ecobouw.net. 

Reageer op dit artikel