nieuws

Gezonde dochters Cauberg-Huygen

bouwbreed

Drie dochters van het failliet verklaarde ingenieursbureau Cauberg-Huygen zijn springlevend. De vennootschappen betreffen Huygen Installatie Adviseurs, KWW en het Bureau Bouwplantoetsing. Curator Michel Rompelberg benadrukt dat de dochters niet failliet zijn. Ook is niet te verwachten dat ze onderuit gaan want de bedrijfseconomische activiteiten verlopen voortreffelijk. Cauberg-Huygen is volledig eigenaar van Bureau Bouwplantoetsing en bezit […]

Drie dochters van het failliet verklaarde ingenieursbureau Cauberg-Huygen zijn springlevend. De vennootschappen betreffen Huygen Installatie Adviseurs, KWW en het Bureau Bouwplantoetsing. Curator Michel Rompelberg benadrukt dat de dochters niet failliet zijn. Ook is niet te verwachten dat ze onderuit gaan want de bedrijfseconomische activiteiten verlopen voortreffelijk. Cauberg-Huygen is volledig eigenaar van Bureau Bouwplantoetsing en bezit respectievelijk 60 en 50 procent van de aandelen van Huygen Installatie en KWW. De aandelen van de dochters zullen worden verkocht en overgedragen.

Reageer op dit artikel