nieuws

Fugro versterkt rol in Midden-Oosten

bouwbreed

D CN Diving heeft zijn deelname va n 30 procent in het bedrijf DCN Glo bal LLC verkocht aan Fugro. Da nkzij de aankoop van het in Abu Dhabi gevestigde bedrijf versterkt Fugro zijn positie in het Midden-Oosten. DCN Global koerst dit jaar af op een omzet van 30 miljoen euro. Het be drijf hee […]

D CN Diving heeft zijn deelname va n 30 procent in het bedrijf DCN Glo bal LLC verkocht aan Fugro. Da nkzij de aankoop van het in Abu Dhabi gevestigde bedrijf versterkt Fugro zijn positie in het Midden-Oosten. DCN Global koerst dit jaar af op een omzet van 30 miljoen euro. Het be drijf hee ft 39 medewerkers op de wal en 170 contractwerkers actief op zee. DCN Global wordt geïntegreerd in Fugro Subsea Services. “DCN Diving blijft gewoon vanuit Bergen op Zoom opereren”, zegt directeur Ton Stuifzand. “We zij n een duikbedrijf met kantoren i n Duitsland, België, Cyprus en binnenkort ook Engeland.

Reageer op dit artikel