nieuws

Energiefabriek Waalwijk onhaalbaar

bouwbreed

Tapijtfabriek Desso en de Zuid-Nederlandse landbouwmaatschappij ZLTO zetten hun plannen voor het opzetten van een duurzame energie- en voedingsstoffenfabriek niet door. Een jaar geleden werd een intentieverklaring getekend om het project te realiseren in het ecopark bij Waalwijk. Bij uitwerking van de plannen bleek de bouw van de fabriek financieel niet haalbaar. ZLTO zit met […]

Tapijtfabriek Desso en de Zuid-Nederlandse landbouwmaatschappij ZLTO zetten hun plannen voor het opzetten van een duurzame energie- en voedingsstoffenfabriek niet door. Een jaar geleden werd een intentieverklaring getekend om het project te realiseren in het ecopark bij Waalwijk. Bij uitwerking van de plannen bleek de bouw van de fabriek financieel niet haalbaar. ZLTO zit met het mestprobleem in de maag en ziet het tot waarde maken van overtollige mineralen als een grote kans. Desso van zijn kant wil nadrukkelijk verduurzamen. ZLTO en Desso zoeken een alternatief voor de energiefabriek.

Reageer op dit artikel