nieuws

Duurzame kennisoverdracht

bouwbreed Premium

In de Jaarbeurs van Utrecht is gisteren de eerste editie van Ecobouw van start gegaan. Het evenement, georganiseerd door Cobouw, Vastgoedmarkt en de Architect, staat in het teken van kennisoverdracht over duurzaam bouwen. Naast presentaties van prominente sprekers zijn er seminars, debatten en een informatiebeurs. Ecobouw vindt plaats tijdens de Dutch Green Building Week en […]

In de Jaarbeurs van Utrecht is gisteren de eerste editie van Ecobouw van start gegaan. Het evenement, georganiseerd door Cobouw, Vastgoedmarkt en de Architect, staat in het teken van kennisoverdracht over duurzaam bouwen. Naast presentaties van prominente sprekers zijn er seminars, debatten en een informatiebeurs. Ecobouw vindt plaats tijdens de Dutch Green Building Week en duurt tot en met donderdag.Foto: Hans de Vries

Reageer op dit artikel