nieuws

Breda vriendelijk voor naaldhak

bouwbreed

Het centrum van Breda krijgt een bestrating die weer voor jaren naaldhakvriendelijk is. In de nachtelijke uren voorzien medewerkers van Betonfiguratie uit Rucphen, onderdeel van de Gebr. Oomen Groep, de voegen tussen de klinkers van een tweecomponentenhars. Voordat de hars kan worden aangebracht, moeten de oude, versleten voegen eruit gespoten worden. In totaal renoveert Betonfiguratie […]

Het centrum van Breda krijgt een bestrating die weer voor jaren naaldhakvriendelijk is. In de nachtelijke uren voorzien medewerkers van Betonfiguratie uit Rucphen, onderdeel van de Gebr. Oomen Groep, de voegen tussen de klinkers van een tweecomponentenhars. Voordat de hars kan worden aangebracht, moeten de oude, versleten voegen eruit gespoten worden. In totaal renoveert Betonfiguratie in het winkelgebied 2900 vierkante meter bestrating. Over zo’n anderhalve week is het karwei geklaard.

Foto: Erald van der Aa

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels