nieuws

Bouw put weinig hoop uit cijfers CPB

bouwbreed

Bouw put weinig hoop uit cijfers CPB

De bouw is door de cijfers van het Centraal Planbureau niet optimistischer geworden over de toekomst. “Het is droevig stemmend”, zegt directeur Wim van der Maas van de AFNL (Aannemersfederatie Bouw & Infra Nederland), mede namens de NOA (Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven).

“Mij vallen in ieder geval twee zaken sterk op. Ik zoek tevergeefs naar investeringen waar de PvdA zich sterk voor zou maken, en ik zie de nodige lastenverzwaringen in de sfeer van hogere premies voor het bedrijfsleven. Aangezien het midden- en kleinbedrijf relatief meer mensen in dienst heeft, slaat dat extra neer bij het mkb”, zegt Van der Maas.

Lees morgen meer in Dagblad Cobouw 

Reageer op dit artikel