nieuws

Batimat naar noordkant van Parijs

bouwbreed Premium

Batimat naar noordkant van Parijs

De grote Franse bouwbeurs Batimat verhuist naar een nieuwe lokatie onder de rook van luchthaven Charles de Gaulle. Tegelijkertijd vinden installatiebeurs interclima+elec plaats en sanitairbeurs Ideobain.

De beurs vindt plaats van maandag 4 tot en met vrijdag 8 november in Villepinte, een voorstad van Parijs. Nederlandse bezoekers hoeven dus niet meer de hele stad door om het complex te bereiken.

Op de avond van de eerste beursdag worden innovatieprijzen uitgereikt in meerdere categorieën op alle drie de beurzen. Een uitgebreid conferentieprogramma omlijst de beurs. Hoogtepunt is volgens communicatiemanager Carine Bogusz een conferentie waarin de bouwactiviteiten ten behoeve van de Olympische Spelen in Londen vorig jaar worden geevalueerd. Het trefpunt voor architecten op de beurs is de Zoom-lounge waar onder andere een tentoonstelling is te vinden van nieuwe materialen.

Cobouw-lezers hebben gratis toegang tot de beurs, mits ze zich vooraf registreren op de website met toegangscode B96NSWM. Wie dat verzuimt moet aan de kassa 65 euro neertellen voor een entreebewijs.

Reageer op dit artikel