nieuws

Asbest opgeruimd

bouwbreed

Asbestsaneerder Bergevoet uit Doetinchem is druk bezig met het opruimen van asbestdeeltjes in de omgeving van het afgebrande kunststofbedrijf Promens in Zevenaar. Vorige week legde een grote brand twee hallen en een naastgelegen bedrijf in de as. Metingen door het RIVM wezen uit dat er geen schadelijke stoffen als dioxine en broom zijn vrijgekomen. Asbestdeeltjes […]

Asbestsaneerder Bergevoet uit Doetinchem is druk bezig met het opruimen van asbestdeeltjes in de omgeving van het afgebrande kunststofbedrijf Promens in Zevenaar.

Vorige week legde een grote brand twee hallen en een naastgelegen bedrijf in de as. Metingen door het RIVM wezen uit dat er geen schadelijke stoffen als dioxine en broom zijn vrijgekomen. Asbestdeeltjes zijn alleen in de directe omgeving gevonden. Bergevoet heeft een weekend doorgewerkt, zodat de gemeente het openbare gebied rond de fabriek snel weer kon vrijgeven.Foto: APA/Sjef Prins

Reageer op dit artikel