nieuws

‘Alleenstaande maakt bouwpraktijk anders’

bouwbreed Premium

Bouwen voor alleenstaanden wordt de trend, als het aan Arjen de Vries van adviesbureau Koolraad ligt. En dat heeft gevolgen voor de manier van bouwen, legde hij uit op de Ecobouw. De Vries verwacht een onderscheid in bouwen voor mannen en vrouwen. De laatsten stellen volgens hem beduidend hogere eisen aan de uitvoering en afwerking […]

Bouwen voor alleenstaanden wordt de trend, als het aan Arjen de Vries van adviesbureau Koolraad ligt. En dat heeft gevolgen voor de manier van bouwen, legde hij uit op de Ecobouw. De Vries verwacht een onderscheid in bouwen voor mannen en vrouwen. De laatsten stellen volgens hem beduidend hogere eisen aan de uitvoering en afwerking van woningen. Mannen zijn snel tevreden; vrouwen willen een hip appartement met een luxe uitstraling. Eten doen vrouwen volgens De Vries steeds meer buiten de deur; een keuken kan dan makkelijk een pantry worden.

Reageer op dit artikel