nieuws

Afgraven

bouwbreed

In opdracht van de provincie Noord-Holland is Dura Vermeer begonnen met het afgraven van het terrein onder de busbaan in Uithoorn. Het oude dorp van de gemeente wordt toegankelijk gemaakt voor onder andere vrachtverkeer. Medewerkers van onderaannemer Van Baarsen Buisleidingen zijn bezig om de afvoerleidingen en de hemelwaterafvoerputten te plaatsen.Foto: Dijkstra/Cor Salverius

In opdracht van de provincie Noord-Holland is Dura Vermeer begonnen met het afgraven van het terrein onder de busbaan in Uithoorn. Het oude dorp van de gemeente wordt toegankelijk gemaakt voor onder andere vrachtverkeer. Medewerkers van onderaannemer Van Baarsen Buisleidingen zijn bezig om de afvoerleidingen en de hemelwaterafvoerputten te plaatsen.Foto: Dijkstra/Cor Salverius

Reageer op dit artikel