nieuws

Waterschappen op zoek naar jonge professionals

bouwbreed Premium

Waterschappen op zoek naar jonge professionals

Waterschappen zijn op zoek naar jong talent op het gebied van onder meer ruimtelijke ordening, duurzaamheid en waterkwaliteit. Daarom is er plek voor vijftien trainees.

Het gaat om pas afgestudeerden van het hbo en van universitaire opleidingen. Gedurende twee jaar worden de trainees ingezet op verschillende afdelingen van vijf waterschappen waaronder het hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier en waterschap Rivierenland.  Werving en selectie worden verzorgd door JS Consultancy. Dit bureau verzorgt ook het opleidingsprogramma.  Hierin ligt de nadruk op actuele thema’s binnen het werkterrein van waterschappen en op het vergroten van de persoonlijke effectiviteit. 

Meer info: waterschapstalent.nl

Reageer op dit artikel