nieuws

Vetrotech komt met veiligheidsglas

bouwbreed Premium

Vetrotech Saint-Gobain Benelux heeft haar assortiment uitgebreid met Security oplossingen. Het gaat om (in- en uit)braak-, kogel-, en explosiewerende beglazing. De (in- en uit)braakwerende beglazing is leverbaar tot klasse P8B en indien gewenst met polycarbonaat. Dit kunststof vertraagt extra bij inbraken met modern gereedschap. Ook het kogelwerende glas is leverbaar in een variant met polycarbonaat. […]

Vetrotech Saint-Gobain Benelux heeft haar assortiment uitgebreid met Security oplossingen. Het gaat om (in- en uit)braak-, kogel-, en explosiewerende beglazing. De (in- en uit)braakwerende beglazing is leverbaar tot klasse P8B en indien gewenst met polycarbonaat. Dit kunststof vertraagt extra bij inbraken met modern gereedschap. Ook het kogelwerende glas is leverbaar in een variant met polycarbonaat. Daar heeft het de functie om het pakket dunner, te maken wat toepassing in deuren en luiken vereenvoudigt. Het kogelwerende en het explosiewerende glas zijn al dan niet splinterend leverbaar.

Reageer op dit artikel