nieuws

Trambrug voor bruisend Breda

bouwbreed Premium

BAM is afgelopen week begonnen met de bouw van de nieuwe Trambrug aan de Academiesingel in Breda. De komende vier weken zullen vooral worden gebruikt om in totaal 84 buizen in de grond te boren. Op deze constructie moet straks de tot 3,20 meter verhoogde Trambrug rusten. Na het aanbrengen van de palen zal het […]

BAM is afgelopen week begonnen met de bouw van de nieuwe Trambrug aan de Academiesingel in Breda. De komende vier weken zullen vooral worden gebruikt om in totaal 84 buizen in de grond te boren.

Op deze constructie moet straks de tot 3,20 meter verhoogde Trambrug rusten. Na het aanbrengen van de palen zal het betonwerk van de steunpunten en landhoofden worden uitgevoerd. De nieuwe Trambrug moet uiterlijk april 2014 zijn gerealiseerd en is de belangrijkste voorwaarde om de plannen voor het Bruisend Waterplein te realiseren.

Dit project is onderdeel van Brabant aan Zee, een stimuleringprogramma voor de ontwikkeling van de West-Brabantse waterkant.Foto: Erald van der Aa

Reageer op dit artikel