nieuws

Terminal Costa Rica BAM en Van Oord

bouwbreed Premium

– BAM staat op de drempel om samen met baggeraar Van Oord een opdracht van 700 miljoen euro binnen te halen voor de aanleg van een containerterminal in Costa Rica. De order komt van een dochtermaatschappij van het Deense scheepvaartbedrijf Maersk. Het consortium neemt behalve het ontwerp en de bouw ook het beheer van de […]

– BAM staat op de drempel om samen met baggeraar Van Oord een opdracht van 700 miljoen euro binnen te halen voor de aanleg van een containerterminal in Costa Rica. De order komt van een dochtermaatschappij van het Deense scheepvaartbedrijf Maersk. Het consortium neemt behalve het ontwerp en de bouw ook het beheer van de terminal op zich.

In Hannover verwierf BAM de opdracht een gerechtsgebouw te realiseren. Ook zorgt de bouwer dertig jaar voor het beheer. Het complex zal huisvesting bieden aan vierhonderd medewerkers. Het ontwerp komt van het Düsseldorfer bureau HPP Hentrich-Petschnigg. De bouwsom van het gerechtsgebouw is 30 miljoen euro.

Reageer op dit artikel