nieuws

Nettowinst Aalberts daalt met 7 procent

bouwbreed Premium

De nettowinst van Aalberts Industries is in de eerste helft van het jaar met 7 procent gedaald tot 73 miljoen euro, op een halfjaaromzet van 1016,5 miljoen euro. De divisie Building Installations had met name in Nederland, Frankrijk, Oost-Europa en Rusland te kampen met een verslechtering van de marktsituatie ten opzichte van vorig jaar. In […]

De nettowinst van Aalberts Industries is in de eerste helft van het jaar met 7 procent gedaald tot 73 miljoen euro, op een halfjaaromzet van 1016,5 miljoen euro. De divisie Building Installations had met name in Nederland, Frankrijk, Oost-Europa en Rusland te kampen met een verslechtering van de marktsituatie ten opzichte van vorig jaar. In het Verenigd Koninkrijk en Scandinavië, met uitzondering van Noorwegen, bleven de marktomstandigheden “uitdagend”. Voor dit jaar heeft het bedrijf de winstverwachting naar beneden bijgesteld. Het bedrijf maakte gisteren ook bekend dat oprichter Jan Aalberts op 22 april 2014 terugtreedt uit de directie. Wim Pelsma had vorig jaar al de functie van bestuursvoorzitter van Aalberts overgenomen.

Reageer op dit artikel