nieuws

Minder plek voor Gelderse detailhandel

bouwbreed Premium

Detailhandel op locaties buiten de stadscentra in Gelderland mag niet worden uitgebreid. Dat vinden gedeputeerde staten van Gelderland. De maatregel is nodig om bestaande winkelcentra in binnensteden te stimuleren en leegloop te voorkomen. Binnen de provincie is per regio ruimte voor maximaal een grote locatie voor detailhandel buiten de stadscentra. In de regio Arnhem-Nijmegen is […]

Detailhandel op locaties buiten de stadscentra in Gelderland mag niet worden uitgebreid. Dat vinden gedeputeerde staten van Gelderland. De maatregel is nodig om bestaande winkelcentra in binnensteden te stimuleren en leegloop te voorkomen.

Binnen de provincie is per regio ruimte voor maximaal een grote locatie voor detailhandel buiten de stadscentra. In de regio Arnhem-Nijmegen is zo’n plek al aanwezig, namelijk de locatie Duiven.

Reageer op dit artikel