nieuws

Haskoning DHV helpt bij bouw Fugro-pand

bouwbreed

Royal Haskoning DHV begeleidt de bouw van het nieuwe complex van Fugro, het Fugro TechCenter, op het groene bedrijventerrein Heron in de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Het is de bedoeling dat het nieuwe complex het Platinum-certificaat voor Leed (Leadership in Energy & Environmental Design) Nieuwbouw (BD+C) behaalt. Dit is een in de Verenigde Staten ontwikkelde methode om […]

Royal Haskoning DHV begeleidt de bouw van het nieuwe complex van Fugro, het Fugro TechCenter, op het groene bedrijventerrein Heron in de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Het is de bedoeling dat het nieuwe complex het Platinum-certificaat voor Leed (Leadership in Energy & Environmental Design) Nieuwbouw (BD+C) behaalt. Dit is een in de Verenigde Staten ontwikkelde methode om de duurzaamheid van onder meer gebouwen te beoordelen.

Het nieuwe Fugro-kantoor zal in augustus 2014 in gebruik worden genomen. Het TechCenter voor Fugro wordt gebouwd door bouwbedrijf De Vries en Verburg.

Reageer op dit artikel