nieuws

‘Hangende’ 
steigers

bouwbreed

Arena Towers in Amsterdam-Zuidoost wordt momenteel omgebouwd tot twee hotels: een Holiday Inn en een HolidayInn Express. Het eerste krijgt 124 kamers, de Expresversie van het hotel krijgt er 303. Het voormalige kantoor van ABN Amro dat op steenworp afstand staat van de Amsterdam Arena, omvat 17.500 vierkante meter. De twee hotelformules van InterContinental Hotel […]

Arena Towers in Amsterdam-Zuidoost wordt momenteel omgebouwd tot twee hotels: een Holiday Inn en een HolidayInn Express. Het eerste krijgt 124 kamers, de Expresversie van het hotel krijgt er 303.

Het voormalige kantoor van ABN Amro dat op steenworp afstand staat van de Amsterdam Arena, omvat 17.500 vierkante meter.

De twee hotelformules van InterContinental Hotel Group, die gezamenlijk in het gebouw gehuisvest zullen worden, krijgen de beschikking over afzonderlijke entrees en lobby’s. Eigenaar IVG heeft de opdracht gegeven tot de transormatie. Op de foto zijn steigerbouwers tegen een staalblauwe lucht bezig met hun werk.Foto: Ton Borsboom

Reageer op dit artikel