nieuws

‘BAM Woningbouw meest klantgericht’

bouwbreed

BAM Woningbouw is de winnaar van de eerste Gouden Duimstok van Vereniging Eigen Huis (VEH), een prijs voor de meest klantgerichte nieuwbouwinnovatie. De bouwer kreeg de meeste stemmen van leden van VEH voor het concept Victor & Wonen. Ruim 1200 leden brachten hun stem uit, 370 kozen voor BAM Woningbouw. BAM Woningbouw heeft samen met […]

BAM Woningbouw is de winnaar van de eerste Gouden Duimstok van Vereniging Eigen Huis (VEH), een prijs voor de meest klantgerichte nieuwbouwinnovatie. De bouwer kreeg de meeste stemmen van leden van VEH voor het concept Victor & Wonen. Ruim 1200 leden brachten hun stem uit, 370 kozen voor BAM Woningbouw.

BAM Woningbouw heeft samen met interieurdesigner Victor Meuwissen woningontwerpen gemaakt met verschillende woonsferen en leefwijzen. De klant kiest hoe hij het wil hebben en de bouwer levert de woning precies zoals die is besteld.

De Gouden Duimstok is dit jaar voor het eerst uitgereikt. Vereniging Eigen Huis wil woningbouwers stimuleren om woningen te ontwerpen waar kopers “weer enthousiast van worden”.

Reageer op dit artikel