nieuws

146-27-08-2013-PoliAanb_C_losse fotowoodwing_empty_title

bouwbreed

GWW Van der Made BV uit Zevenbergen, dochteronderneming van Van der Horst Holding NV, heeft zaterdagnacht in opdracht van Stadsregio Rotterdam het eerste deel van een fiets-loopbrug geplaatst. Deze Groene Verbinding komt over de A15 en de Betuwespoorlijn tussen deelgemeente Charlois en gemeente Albrandswaard. De totale brug zal bestaan uit een ruim 200 meter lange […]

GWW Van der Made BV uit Zevenbergen, dochteronderneming van Van der Horst Holding NV, heeft zaterdagnacht in opdracht van Stadsregio Rotterdam het eerste deel van een fiets-loopbrug geplaatst. Deze Groene Verbinding komt over de A15 en de Betuwespoorlijn tussen deelgemeente Charlois en gemeente Albrandswaard. De totale brug zal bestaan uit een ruim 200 meter lange betonnen aanbrug en een stalen deel over de A15 van 200 meter. Het geplaatste stalen deel is 100 meter lang en weegt 350 Ton. Het 90 meter lange 325 ton wegende tweede deel is zondagnacht geplaatst. De brug wordt in mei 2014 opengesteld.Foto: GWW van der Made BV

Reageer op dit artikel