nieuws

Vernieuwing Bouw oogst tevredenheid

bouwbreed

Partners van Vernieuwing Bouw zijn tevreden over het netwerk. Dat blijkt uit een onderzoek naar onder andere de betrokkenheid bij het netwerk, de motivatie om partner te worden, de waardering van het partnerschap en de wensen met betrekking tot het netwerk. Het belang dat respondenten hechten aan de vernieuwing in de bouwsector is de grootste […]

Partners van Vernieuwing Bouw zijn tevreden over het netwerk. Dat blijkt uit een onderzoek naar onder andere de betrokkenheid bij het netwerk, de motivatie om partner te worden, de waardering van het partnerschap en de wensen met betrekking tot het netwerk.

Het belang dat respondenten hechten aan de vernieuwing in de bouwsector is de grootste motivatie voor organisaties om partner te worden. Daarop volgt de behoefte om kennis te delen en voorop te lopen in de vernieuwing.

Partners zeggen zich betrokken te voelen en de aangeboden informatie regelmatig te lezen. Zij vinden het belangrijk dat het netwerk hen nieuwe inzichten, motivatie en inspiratie levert. Ook zeggen de partners het liefst binnen het netwerk zelf actief te zijn in het opdoen van inspiratie en het ophalen van kennis en informatie over vernieuwing. Daarop volgt het brengen van informatie en kennis.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels