nieuws

Veilig beton storten met bordes en ladder

bouwbreed

NOE heeft een stortbordes ontwikkeld met een rechte ladder en een luik. Het bordes wordt met loopsteigerconsoles en veerpennen op de nog liggende bekisting gemonteerd. De ladder wordt met een uithouder onderaan het bekistingspaneel gezekerd. Die uithouder is voorzien van een opstap en is verstelbaar. NOE heeft een en ander ontwikkeld volgens de richtlijn ‘uitvoering […]

NOE heeft een stortbordes ontwikkeld met een rechte ladder en een luik. Het bordes wordt met loopsteigerconsoles en veerpennen op de nog liggende bekisting gemonteerd. De ladder wordt met een uithouder onderaan het bekistingspaneel gezekerd. Die uithouder is voorzien van een opstap en is verstelbaar. NOE heeft een en ander ontwikkeld volgens de richtlijn ‘uitvoering betonbekisting’ van de Inspectie SZW.

Reageer op dit artikel