nieuws

Variant knooppunt A27 mee in onderzoek

bouwbreed Premium

Minister Schultz neemt een variant voor het aanpakken van de A27 bij Gorinchem en Houten mee in onderzoek. De variant is 10 miljoen euro duurder dan de variant van Schultz, waarvoor 695 miljoen euro is gereserveerd. Schultz moest vorig jaar kiezen voor een beperkte projectscoop vanwege nieuwe bezuinigingen. De Kamer vreest echter dat daarmee niet […]

Minister Schultz neemt een variant voor het aanpakken van de A27 bij Gorinchem en Houten mee in onderzoek. De variant is 10 miljoen euro duurder dan de variant van Schultz, waarvoor 695 miljoen euro is gereserveerd. Schultz moest vorig jaar kiezen voor een beperkte projectscoop vanwege nieuwe bezuinigingen. De Kamer vreest echter dat daarmee niet alle verkeersproblemen worden verholpen. De regio wil bovendien dat in de plannen rekening wordt gehouden met de eventuele aanleg van een spoorlijn tussen Breda en Utrecht. Schultz vindt dat prima, maar gaat zelf niet bijbetalen.

Reageer op dit artikel