nieuws

Vakantiedrukte op A2 Maastricht

bouwbreed Premium

Midden-Nederland was de laatste regio waar afgelopen weekend de bouwvak inging, waar overigens tal van bedrijven zich niet aan houden. Op de A2 in Maastricht was dat te merken aan het vele vakantieverkeer. De mensen van Avenue2 (combinatie van Strukton en Ballast Nedam) en hun onderaannemers werken deze zomer continu door. Vorige week werd vanwege […]

Midden-Nederland was de laatste regio waar afgelopen weekend de bouwvak inging, waar overigens tal van bedrijven zich niet aan houden. Op de A2 in Maastricht was dat te merken aan het vele vakantieverkeer. De mensen van Avenue2 (combinatie van Strukton en Ballast Nedam) en hun onderaannemers werken deze zomer continu door. Vorige week werd vanwege de warmte het werk al om 6 uur begonnen.Foto: Peter Wijnands

Reageer op dit artikel