nieuws

Trailerbouwers definitief naar BedrijfsautoRAI 2014

bouwbreed Premium

Trailerbouwers definitief naar BedrijfsautoRAI 2014

Het aanbod van trailer- en aanhangwagenbedrijven op de komende BedrijfsautoRAI zal in omvang flink groter zijn dan bij de vorige editie. Een grote groep trailerbouwers en -importeurs heeft nu definitief besloten om zich volgend jaar april te presenteren in Amsterdam RAI.

Onder de inschrijvingen bevinden zich veel bekende namen uit de vaderlandse trailer- en aanhangwagenwereld. Zo zien we onder andere Broshuis, D-TEC, GS Meppel, Heiwo, Jumbo / Groenewegen, Knapen, Kraker trailers, Nooteboom, Pacton, Tracon, Trias Trailers, Van Eck, Van der Peet, Van Zandwijk en Veldhuizen op de lijst staan. Met een flink aantal andere partijen wordt op dit moment nog gesprekken gevoerd over hun deelname, zo melden de organisatoren.

Het ziet er nu goed uit

Door de deelname van de trailerbouwers en –importeur vindt beursmanager Joost ’t Hooft dat het er nu goed uit voor de BedrijfsautoRAI 2014. Zeker omdat volgens hem ook de lichte en zware bedrijfswagenmerken en de leveranciers van onderdelen/accessoires enthousiast zijn over het doorgaan van het evenement.

BedrijfsautoRAI 2014

De BedrijfsautoRAI vindt plaats van dinsdag 8 tot en met zaterdag 12 april. De beursvloer is ingedeeld in de segmenten zware en lichte bedrijfswagens, speciale voertuigen en onderdelen/accessoires.

Meer info: www.bedrijfsautorai.nl.

Reageer op dit artikel