nieuws

Thessa Menssen in race voor Topvrouw

bouwbreed Premium

Thessa Menssen van bouwbedrijf BAM is doorgedrongen tot de finale voor de titel Topvrouw van het Jaar 2013. Eveneens in de eindronde staan Susan Swarte van Octoplus en Jet de Ranitz van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Zowel Menssen als Swarte is financieel bestuurder. De Ranitz geeft leiding aan het college van bestuur van […]

Thessa Menssen van bouwbedrijf BAM is doorgedrongen tot de finale voor de titel Topvrouw van het Jaar 2013. Eveneens in de eindronde staan Susan Swarte van Octoplus en Jet de Ranitz van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Zowel Menssen als Swarte is financieel bestuurder. De Ranitz geeft leiding aan het college van bestuur van de kunstschool. De winnaar van de titel wordt bekendgemaakt op 26 september in Santpoort. Het oordeel wordt – met oog voor durf, kwaliteit en resultaat – geveld door een vijfkoppige jury onder leiding van ex-voorzitter van de Tweede Kamer Gerdi Verbeet.

Reageer op dit artikel