nieuws

Synchroon start met Houthaven

bouwbreed

Projectontwikkelaar Synchroon is met de gemeente Amsterdam overeengekomen om in september van start te gaan met de voorbereidingen voor de bouw van koopwoningen aan de Houthaven in Amsterdam. Het gaat om het zogeheten Kopblok. Daarvoor wordt eerst land gemaakt op het IJ. Het duurt vervolgens 2,5 jaar om de waterbodem onder het zand in te […]

Projectontwikkelaar Synchroon is met de gemeente Amsterdam overeengekomen om in september van start te gaan met de voorbereidingen voor de bouw van koopwoningen aan de Houthaven in Amsterdam. Het gaat om het zogeheten Kopblok. Daarvoor wordt eerst land gemaakt op het IJ. Het duurt vervolgens 2,5 jaar om de waterbodem onder het zand in te laten klinken. Vanaf 2015 kan de start gemaakt worden met de bouw. In totaal komen er op zeven klimaatneutrale eilanden zo’n tweeduizend woningen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels