nieuws

Sterkere kade

bouwbreed Premium

Het monumentale raadhuis van De Rijp dreigt te verzakken.Van ‘t Hek Funderingen uit Middenbeemster is bezig de basis te leggen voor het maken van een nieuwe kade. Daartoe worden damwanden geplaatst waarna zonder risico voor het raadhuis de kade kan worden verstevigd. Hoofdaannemer is H. van Steenwijk Amsterdam. Het verzakken van de kade wordt veroorzaakt […]

Het monumentale raadhuis van De Rijp dreigt te verzakken.Van ‘t Hek Funderingen uit Middenbeemster is bezig de basis te leggen voor het maken van een nieuwe kade. Daartoe worden damwanden geplaatst waarna zonder risico voor het raadhuis de kade kan worden verstevigd. Hoofdaannemer is H. van Steenwijk Amsterdam. Het verzakken van de kade wordt veroorzaakt door het vele verkeer dat op dit punt passeert.Foto: Martin Mooij

Reageer op dit artikel