nieuws

Ontwikkelaar Multi bevestigt interesse

bouwbreed

In vesteringsmaatschappij Blackstone Group heeft bij de Europese mededingingsautoriteit toestemming gevraagd om projectontwikkelaar Multi volledig over te nemen. Een woordvoerster van Multi heeft dat bevestigd tegenover vakblad Vastgoedmarkt. “Wij hebben kennisgenomen van melding bij de Europese mededingingsautoriteit. Multi is voortdurend in gesprek met Blackstone.” De Nederlandse ontwikkelaar behoort tot de toonaangevende winkelcentrumontwikkelaars vanEuropa.

In vesteringsmaatschappij Blackstone Group heeft bij de Europese mededingingsautoriteit toestemming gevraagd om projectontwikkelaar Multi volledig over te nemen. Een woordvoerster van Multi heeft dat bevestigd tegenover vakblad Vastgoedmarkt. “Wij hebben kennisgenomen van melding bij de Europese mededingingsautoriteit. Multi is voortdurend in gesprek met Blackstone.” De Nederlandse ontwikkelaar behoort tot de toonaangevende winkelcentrumontwikkelaars vanEuropa.

Reageer op dit artikel