nieuws

Micaela dos Ramos directeur Kivi Niria

bouwbreed

Micaela dos Ramos wordt directeur van ingenieursorganisatie Kivi Niria, De 48-jarige volgt Piet Gilissen op, die met pensioen gaat. Dos Ramos behaalde haar propedeuse chemische technologie aan de Technische Universiteit Delft. De universiteit van Amsterdam bracht het doctoraal scheikunde plus een eerstegraads kwalificatie als docent. Haar vorige functie was directeur bij Holland Gateway. Bij Kivi […]

Micaela dos Ramos wordt directeur van ingenieursorganisatie Kivi Niria, De 48-jarige volgt Piet Gilissen op, die met pensioen gaat. Dos Ramos behaalde haar propedeuse chemische technologie aan de Technische Universiteit Delft. De universiteit van Amsterdam bracht het doctoraal scheikunde plus een eerstegraads kwalificatie als docent. Haar vorige functie was directeur bij Holland Gateway. Bij Kivi Niria zal Dos Ramos vaart geven aan het veranderingsproject Kivi Niria 3.0.

Doel is de organisatie nadrukkelijker voor het voetlicht te halen en het belang van techniek voor de samenleving uit te dragen.

Reageer op dit artikel