nieuws

Installateur Q-Energy naar Kemkens

bouwbreed

Installatie- en onderhoudsbedrijf Kemkens heeft het verlieslijdende Eindhovense Q-Energy overgenomen. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Financiële details zijn niet bekendgemaakt. Het is de vijfde overname in vijf jaar tijd voor Kemkens. Q-Energy wordt volledig samengevoegd met de Helmondse vestiging van Kemkens, dat naast het hoofdkantoor in Oss ook nog een vestiging in Oosterhout heeft. Iets […]

Installatie- en onderhoudsbedrijf Kemkens heeft het verlieslijdende Eindhovense Q-Energy overgenomen. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Financiële details zijn niet bekendgemaakt.

Het is de vijfde overname in vijf jaar tijd voor Kemkens. Q-Energy wordt volledig samengevoegd met de Helmondse vestiging van Kemkens, dat naast het hoofdkantoor in Oss ook nog een vestiging in Oosterhout heeft. Iets meer dan 30 procent van het personeel van Q-Energy is door de overname boventallig en gaat niet mee over naar Kemkens.

Q-Energy verkoopt, verhuurt, installeert en onderhoudt cv-ketels, boilers, geisers, airco’s en zonnepanelen, voornamelijk in de regio Eindhoven. Het bedrijf heeft twintigduizend cv-ketels in onderhoud, meldt de regionale krant.

Kemkens heeft een jaaromzet van 69 miljoen euro en 240.000 toestellen in onderhoud. Energieconcern Essent is grootaandeelhouder in het installatiebedrijf uit Oss.

Reageer op dit artikel