nieuws

Grontmij doet zijn golfbaan van de hand

bouwbreed

Grontmij heeft zijn golfbaan Naarderbos voor 5,8 miljoen euro verkocht aan een groep investeerders rond financiële dienstverlener Trans Match Realty Advisors (TRMA). De verkoop past in het programma Terug op het Spoor, waarmee bestuursvoorzitter Michiel Jaski Grontmij weer op de rails wil zetten. De golfbaan leverde vorig jaar een opbrengst op van 2,3 miljoen euro. […]

Grontmij heeft zijn golfbaan Naarderbos voor 5,8 miljoen euro verkocht aan een groep investeerders rond financiële dienstverlener Trans Match Realty Advisors (TRMA). De verkoop past in het programma Terug op het Spoor, waarmee bestuursvoorzitter Michiel Jaski Grontmij weer op de rails wil zetten. De golfbaan leverde vorig jaar een opbrengst op van 2,3 miljoen euro. Grontmij krijgt van de investeerders 4,25 miljoen in geld en de resterende 1,55 miljoen in de vorm van een lening, waarover TRMA rente betaalt. Het ingenieursbureau blijft tot 2020 betrokken bij het onderhoud van de golfbaan.

Reageer op dit artikel