nieuws

De Landrijt op hoogte

bouwbreed

Twee medewerkers van BVR Groep vlechten wapening als voorbereiding op het storten van de betonvloer van de tiende en tevens hoogste verdieping van De Landrijt. Het verpleeghuis van het Archipel Kenniscentrum in de Eindhovense wijk Woensel krijgt een nieuw onderkomen. Vorige week bereikte de bouwer het hoogste punt van ongeveer 35 meter. Het complex met […]

Twee medewerkers van BVR Groep vlechten wapening als voorbereiding op het storten van de betonvloer van de tiende en tevens hoogste verdieping van De Landrijt. Het verpleeghuis van het Archipel Kenniscentrum in de Eindhovense wijk Woensel krijgt een nieuw onderkomen. Vorige week bereikte de bouwer het hoogste punt van ongeveer 35 meter. Het complex met een hele aluminium buitengevel wordt medio februari 2014 opgeleverd. Er zijn twee bouwdelen: één van zes verdiepingen en één van tien verdiepingen.Foto: Jean Pierre Reijnen

Reageer op dit artikel