nieuws

Cementrum verkocht, kennis blijft bestaan

bouwbreed

Heidelberg Cement verkoopt het Cementrum, het karakteristieke gebouw in ‘s-Hertogenbosch. Daarin zijn niet alleen de dochters Enci, Mebin en Sagrex gevestigd, maar ook het Cement- en Betoncentrum, een kenniscentrum van vijf verenigde cementindustrieën. Het Cement- en Betoncentrum verhuist als huurder mee naar een nieuw kantoor, meldt directeur André Burger. De kennis en ervaring van het […]

Heidelberg Cement verkoopt het Cementrum, het karakteristieke gebouw in ‘s-Hertogenbosch. Daarin zijn niet alleen de dochters Enci, Mebin en Sagrex gevestigd, maar ook het Cement- en Betoncentrum, een kenniscentrum van vijf verenigde cementindustrieën. Het Cement- en Betoncentrum verhuist als huurder mee naar een nieuw kantoor, meldt directeur André Burger. De kennis en ervaring van het Cement- en Betoncentrum blijven dus als bindende factor bestaan. De befaamde bibliotheek van het Cement- en Betoncentrum is overigens in 2006 grotendeels naar de TU Delft verplaatst.

Reageer op dit artikel