nieuws

Bijscholingsacademie NRP raakt gevuld

bouwbreed

De NRP Academie zit bijna vol. Nog een paar aanmeldingen en het aantal van 32 waarbij de inschrijving sluit, is bereikt. De opleiding richt zich op bijscholing van mensen die bij bedrijven en instellingen zoals gemeenten en corporaties de renovatie- en transformatieopgave vorm moet geven. De deeltijdopleiding gaat in september van start en moet deelnemers […]

De NRP Academie zit bijna vol. Nog een paar aanmeldingen en het aantal van 32 waarbij de inschrijving sluit, is bereikt. De opleiding richt zich op bijscholing van mensen die bij bedrijven en instellingen zoals gemeenten en corporaties de renovatie- en transformatieopgave vorm moet geven. De deeltijdopleiding gaat in september van start en moet deelnemers helpen effectief bij te dragen aan de nieuwe focus in de bouw: op de bestaande gebouwde omgeving, in plaats van op nieuwbouw. De nieuwe opgave vergt deels een andere kennis en instelling van de markt en de mensen die daarop actief zijn, is de gedachte. De NRP Academie kwam tot stand door een nauwe samenwerking tussen bedrijfsleven en onderwijs.

Reageer op dit artikel