nieuws

Ballast Nedam levert cng-tank in Portugal

bouwbreed Premium

Ballast Nedam gaat een zogenoemde home-base cng-tankinstallatie leveren aan het Portugese energiebedrijf EDP. Dat heeft het Nieuwegeinse bouwconcern bekendgemaakt, zonder financiële details te melden. EDP wil een groot deel van zijn wagenpark op aardgas laten rijden en schaft daarvoor twintig nieuwe aardgasvoertuigen aan. Met de tankinstallatie van Ballast Nedam kan deze vloot tanken op het […]

Ballast Nedam gaat een zogenoemde home-base cng-tankinstallatie leveren aan het Portugese energiebedrijf EDP. Dat heeft het Nieuwegeinse bouwconcern bekendgemaakt, zonder financiële details te melden.

EDP wil een groot deel van zijn wagenpark op aardgas laten rijden en schaft daarvoor twintig nieuwe aardgasvoertuigen aan. Met de tankinstallatie van Ballast Nedam kan deze vloot tanken op het eigen terrein van het energiebedrijf.

Ballast Nedam zal de installatie in augustus opleveren.

Voor de civieltechnische en installatietechnische werkzaamheden op locatie heeft Ballast Nedam de Portugese partner ERI Engenharia ingeschakeld. Dat bedrijf zal de installatie ook onderhouden.

Reageer op dit artikel