nieuws

ZuidasDok voor Arcadis-combinatie

bouwbreed

Arcadis en Witteveen+Bos gaan de ingenieursdiensten leveren voor het project ZuidasDok in Amsterdam. De combinatie heeft vrijdag het voornemen tot gunning ontvangen van het projectbureau ZuidasDok. De waarde van het contract bedraagt 7 miljoen euro. Het betreft het uitwerken van een aantal ontwerpvarianten, het opstellen van het tracébesluit en het maken van de contractdocumenten voor […]

Arcadis en Witteveen+Bos gaan de ingenieursdiensten leveren voor het project ZuidasDok in Amsterdam. De combinatie heeft vrijdag het voornemen tot gunning ontvangen van het projectbureau ZuidasDok. De waarde van het contract bedraagt 7 miljoen euro. Het betreft het uitwerken van een aantal ontwerpvarianten, het opstellen van het tracébesluit en het maken van de contractdocumenten voor de design and construct-fase.

Naast die van Arcadis en Witteveen+Bos waren nog twee combinaties in de race: Grontmij/Arup/ Twijnstra Gudde en Royal Haskoning DHV/Movares. Zij hebben tot 12 juni de tijd om bezwaar te maken tegen de voorgenomen gunning.

Reageer op dit artikel