nieuws

Van Schooten en Meijer uit elkaar

bouwbreed Premium

Het vermaarde architectenduo Roberto Meyer en Jeroen van Schooten gaat uit elkaar. Daarmee komt een einde aan een samenwerking van bijna dertig jaar. Meyer zal de activiteiten van MVSA – het bureau dat hij in 1984 met Van Schooten opzette – voortzetten. Van Schooten start samen met Gerard van Hoorn per 1 juli een nieuw […]

Het vermaarde architectenduo Roberto Meyer en Jeroen van Schooten gaat uit elkaar.

Daarmee komt een einde aan een samenwerking van bijna dertig jaar. Meyer zal de activiteiten van MVSA – het bureau dat hij in 1984 met Van Schooten opzette – voortzetten. Van Schooten start samen met Gerard van Hoorn per 1 juli een nieuw architectenbureau, team V architectuur. MVSA was onder meer verantwoordelijk voor de ontwerpen van het ING-hoofdkantoor, de renovatie van het ministerie van Financien, de uitbreiding van New Babylon en de nieuwe Kromhout Kazerne.

Reageer op dit artikel