nieuws

Van der Poel bouwt 
in Breskens

bouwbreed Premium

Volker Wessels-dochter Van der Poel heeft de aanbesteding voor de bouw van een multifunctioneel centrum in Breskens gewonnen. Het aannemersbedrijf uit Terneuzen bouwt in opdracht van wooncorporatie Woongoed Zeeuws-Vlaanderen. Het project, dat zo’n 45 miljoen euro kost, is een samenwerking met de Gemeente Sluis. Het ontwerp is van GAJ Architecten uit Arnhem. In de nieuwbouw […]

Volker Wessels-dochter Van der Poel heeft de aanbesteding voor de bouw van een multifunctioneel centrum in Breskens gewonnen. Het aannemersbedrijf uit Terneuzen bouwt in opdracht van wooncorporatie Woongoed Zeeuws-Vlaanderen.

Het project, dat zo’n 45 miljoen euro kost, is een samenwerking met de Gemeente Sluis. Het ontwerp is van GAJ Architecten uit Arnhem. In de nieuwbouw worden functies, zoals twee basisscholen, kinderopvang, peuterspeelzaal, consultatiebureau en sportzaal samengevoegd.

De oplevering staat gepland voor november 2014.

Reageer op dit artikel