nieuws

Ulu Moskee

bouwbreed

In de Utrechtste wijk Lombok plaatsen medewerkers van HNG Bouw de glaspanelen in de minaretten van de nieuwe Ulu Moskee. Het door Isha Önen uit Zaanstad ontworpen complex wordt één van de grootste moskeeën van Nederland en krijgt een typische Nederlands gevelbekleding, namelijk rode baksteen. De twee minaretten zijn modern vormgegeven met staal en glasblokken.Foto: […]

In de Utrechtste wijk Lombok plaatsen medewerkers van HNG Bouw de glaspanelen in de minaretten van de nieuwe Ulu Moskee. Het door Isha Önen uit Zaanstad ontworpen complex wordt één van de grootste moskeeën van Nederland en krijgt een typische Nederlands gevelbekleding, namelijk rode baksteen. De twee minaretten zijn modern vormgegeven met staal en glasblokken.Foto: Ton Borsboom

Reageer op dit artikel