nieuws

Uitvaartcomplex

bouwbreed Premium

Tussen Hilvarenbeek en Diessen begint het nieuwe crematorium en uitvaartcentrum langzaam vorm te krijgen. De werkzaamheden zijn eind 2012 begonnen. Naast een nieuw crematorium wordt er ook gewerkt aan een uitvaartcentrum, een begraafplaats, urnenkelders, columbaria en strooivelden. Met de nieuwe uitvaartfaciliteit richt uitvaartorganisatie Dela zich op de inwoners van Hilvarenbeek, de Kempen en de omgeving […]

Tussen Hilvarenbeek en Diessen begint het nieuwe crematorium en uitvaartcentrum langzaam vorm te krijgen. De werkzaamheden zijn eind 2012 begonnen. Naast een nieuw crematorium wordt er ook gewerkt aan een uitvaartcentrum, een begraafplaats, urnenkelders, columbaria en strooivelden. Met de nieuwe uitvaartfaciliteit richt uitvaartorganisatie Dela zich op de inwoners van Hilvarenbeek, de Kempen en de omgeving van Tilburg. De dakconstructie wordt gemaakt door Van Eekert Constructies in Bladel. Foto: Dolph Cantrijn

Reageer op dit artikel