nieuws

Torentje van poortgebouw

bouwbreed

In Haarzuilens heeft bouwbedrijf Burgy, als starthandeling van de restauratie van het Châlet, het torentje van zijn plek afgetakeld. De restauratie van dit poortgebouw naast Kasteel De Haar is mogelijk dankzij diverse subsidies. Tijdens de werkzaamheden zullen onder meer de leien van het dak worden vervangen, vensters en ramen vernieuwd, en gaten en scheuren dichtgemetseld.Foto: […]

In Haarzuilens heeft bouwbedrijf Burgy, als starthandeling van de restauratie van het Châlet, het torentje van zijn plek afgetakeld. De restauratie van dit poortgebouw naast Kasteel De Haar is mogelijk dankzij diverse subsidies. Tijdens de werkzaamheden zullen onder meer de leien van het dak worden vervangen, vensters en ramen vernieuwd, en gaten en scheuren dichtgemetseld.Foto: Ton Borsboom

Reageer op dit artikel