nieuws

Syntrus start ombouw kantoorgebouw

bouwbreed

Syntrus Achmea Real Estate & Finance transformeert 22.000 vierkante meter kantoorruimte aan de Haarlemmerweg in Amsterdam-West naar een wooncomplex met 185 vrije sector huurappartementen. Het Pensioenfonds voor de Metalektro (PME) en Achmea Dutch Residential Fund hebben daartoe het startsein gegeven. Twee jaar geleden kondigde Syntrus Achmea al aan het gebouwencomplex een andere bestemming te willen […]

Syntrus Achmea Real Estate & Finance transformeert 22.000 vierkante meter kantoorruimte aan de Haarlemmerweg in Amsterdam-West naar een wooncomplex met 185 vrije sector huurappartementen. Het Pensioenfonds voor de Metalektro (PME) en Achmea Dutch Residential Fund hebben daartoe het startsein gegeven. Twee jaar geleden kondigde Syntrus Achmea al aan het gebouwencomplex een andere bestemming te willen geven. De transformatie is volgens directievoorzitter Henk Jagersma een goed voorbeeld van proactief management om bestaande kantoorpanden te benutten en daarmee de leegstandsproblemen op de Nederlandse kantorenmarkt tegen te gaan. Tegelijkertijd ontstaat een nieuw perspectief op waardegroeivoor beleggers.

Reageer op dit artikel