nieuws

Suikersilo voor kaneelstokkenfabriek

bouwbreed Premium

Niet voor niets kreeg de suikersilo die begin deze week vanuit Friesland naar Oosterhout is vervoerd het aanzien van een reusachtige kaneelstok. Koster Transport leverde het 30 meter lange gevaarte af voor de fabriek van Holland Foodz, een familiebedrijf dat sinds 1894 onder meer de “enige echte Oosterhoutse Kaneelstokken” fabriceert. Polem uit Lemmer maakte de […]

Niet voor niets kreeg de suikersilo die begin deze week vanuit Friesland naar Oosterhout is vervoerd het aanzien van een reusachtige kaneelstok.

Koster Transport leverde het 30 meter lange gevaarte af voor de fabriek van Holland Foodz, een familiebedrijf dat sinds 1894 onder meer de “enige echte Oosterhoutse Kaneelstokken” fabriceert.

Polem uit Lemmer maakte de silo die een gewicht heeft van rond 10 ton. Hij is gemaakt van polyester en een gedeelte ervan is dubbelwandig om te voorkomen dat de suiker door vochtaantrekking verklontert. De feestelijke omkleding is eveneens van polyester en voorzien van het logo van de snoepjesfabrikant.Foto: Erald van der Aa

Reageer op dit artikel