nieuws

Stoere Bouwers Award voor aannemer Laudy

bouwbreed

Stoere Bouwers Award voor aannemer Laudy

Laudy Bouw & Ontwikkeling uit Sittard wint de Stoere Bouwers Award. Kelderman Bouw uit Ede mocht de tweede prijs in ontvangst nemen. Volgens de Stoere Vrouwen, een organisatie die samen met FSC Neerland het gebruik van duurzaam hout wil promoten, nemen deze bedrijven de “groeiende vraag naar duurzaam hout door consumenten en opdrachtgevers serieus.”

Uit onderzoek van de organisatie blijkt dat hoewel 83 procent van de bouwbedrijven in het beleid heeft opgenomen zoveel mogelijk FSC-hout toe te passen, 44 procent dat ook daadwerkelijk doet. Van de ruim 150 bouwers die de test hebben ingevuld, geeft 84 procent aan in de toekomst meer duurzaam gebouwd hout te willen gebruiken.  

Reageer op dit artikel