nieuws

Spie breidt uit met Belgische installateur

bouwbreed

De Franse technisch dienstverlener Spie heeft de Belgische installateur Groep Devis overgenomen. Financiële details zijn niet bekendgemaakt. Groep Devis, dat onder meer bestaat uit Thermofox in Lokeren, Devinoxs en Deservis in Geel is een van de grootste spelers op het gebied van hvac (heating, ventilation and air conditioning). Met driehonderd medewerkers wordt jaarlijks een omzet […]

De Franse technisch dienstverlener Spie heeft de Belgische installateur Groep Devis overgenomen. Financiële details zijn niet bekendgemaakt.

Groep Devis, dat onder meer bestaat uit Thermofox in Lokeren, Devinoxs en Deservis in Geel is een van de grootste spelers op het gebied van hvac (heating, ventilation and air conditioning). Met driehonderd medewerkers wordt jaarlijks een omzet gerealiseerd van 65 miljoen euro.

De overname is volgens Spie onder voorbehoud van goedkeuring door de Belgische Raad voor Mededinging en de ondernemingsraden van beide bedrijven.

Reageer op dit artikel