nieuws

Smeets Groep neemt Van Heur Kelpen over

bouwbreed Premium

Smeets lijft Van Heur Kelpen Bouwholding in. Dat heeft de Limburgse bouwonderneming vrijdag bekendgemaakt. Smeets, onderdeel van de VB Groep, voegt met de overname ongeveer 11 miljoen euro aan omzet toe. Van Heur, opgericht in 1946, is actief in nieuwbouw, restauratie, verbouw en onderhoud. Binnen Van Heur zal operationeel niets veranderen. Het bedrijf blijft opereren […]

Smeets lijft Van Heur Kelpen Bouwholding in. Dat heeft de Limburgse bouwonderneming vrijdag bekendgemaakt.

Smeets, onderdeel van de VB Groep, voegt met de overname ongeveer 11 miljoen euro aan omzet toe. Van Heur, opgericht in 1946, is actief in nieuwbouw, restauratie, verbouw en onderhoud.

Binnen Van Heur zal operationeel niets veranderen. Het bedrijf blijft opereren als een zelfstandige, lokale organisatie. Wel zullen de werkmaatschappijen Bouwbedrijf J.H. van Heur en Van Heur Verbouw en Onderhoud verder gaan onder de naam Van Heur Bouw & Onderhoud. Onder de vleugels van de nieuwe eigenaar zal de onderneming haar groeiambities in service, renovatie en onderhoud verder uitbouwen, aldus Smeets.

Reageer op dit artikel