nieuws

Nieuwe cao voor verfindustrie

bouwbreed

Vakbonden en werkgevers in de verf- en drukinktindustrie zijn een nieuwe cao overeengekomen. De afspraken lopen van 1 juni dit jaar tot en met 31 mei 2014. De lonen worden per 1 juli met 1,5 procent verhoogd. De 1 procent verhoging van de pensioenpremie die sinds 2010 van kracht is en waarvan de afspraak was […]

Vakbonden en werkgevers in de verf- en drukinktindustrie zijn een nieuwe cao overeengekomen. De afspraken lopen van 1 juni dit jaar tot en met 31 mei 2014. De lonen worden per 1 juli met 1,5 procent verhoogd. De 1 procent verhoging van de pensioenpremie die sinds 2010 van kracht is en waarvan de afspraak was dat de werkgevers die volledig voor hun rekening zouden nemen tot en met 2013, wordt ook de resterende looptijd van de cao door de werkgevers betaald. Onder de cao vallen onder meer functies als schilder en verfspuiter. Meer dan de helft van de werknemers in de verfindustrie is actief in de bouw.

Reageer op dit artikel